Aftertalk Honselersdijk en Kellerwald en stand MTB-Arnhem competities

Een vrolijk lenteweekend met koers onder de kassen en op de waldautobahnen bij onze oosterburen. Laat weten hoe het je is vergaan in de XCO en de XCM.
Verder om het spraakwater op gang te trekken de standen van de MTB-Arnhem trophy:

XCO

XCM


Reacties

  1. Zelf lekker gereden in Kellerwald. Ondanks een kuchje en een dipje bij het ingaan van ronde 2 lekker door kunnen rijden. Mooi droge ondergrond en ideaal weer (al was het bij de start koud). In de afdalingen leuke trails kunnen rijden. Verder vooral rechttoe rechtaan hoogtemeters over waldautobahnen stampen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Na ongeveer 4.30u kwam ik langs de finish om mijn 3e rondje te beginnen. Het publiek stond op de banken, de speaker schreeuwde het uit en de juichende menigte gaf mij hernieuwde moraal. Maar toen zag ik dat de winnaar van de 120km richting finish kwam en mij op 200m na dubbelde. Helaas dus toch anoniem doorploeteren en die 3e ronde aftikken.

    Ik vond het allemaal goed georganiseerd, een mooie omgeving en goede sfeer. In de ochtend inderdaad wat fris maar verder eigenlijk perfect fietsweer. Echt leuk om gedaan te hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bikkel! Hebben nog staan kijken, maar begreep dat je inderdaad heldhaftig de derde ronde in was gedoken.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Erg lekker gereden. Schitterend weer en heerlijke paden. Wel erg veel moeite met de steile lange klimmen. Maar de rest behoorlijk door kunnen jakkeren. Met 3;25;00 op 80km ben ik zelf erg tevreden (zelfs als de winnaar er een halfuur af heeft gereden ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtige tijden mannen. Rond de 3.5u op de 80 is toch zo'n 23km/h gemiddeld. Helemaal niet verkeerd...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Benen waren niet helemaal top na een week volle bak trainen op Mallorca, maar desalnietemin zat het tempo er nog aardig in en zo 14e geworden. Wel 1e in de marathoncup en dat was het doel dus tevreden.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten