Stand XCO trophy na Berlicum (en tevens aftertalk topic)

Zo gezegd zo gediggiedaan ook de bijgewerkte stand na Berlicum. Het is spannend voorin bij de amateurs! Ben benieuwd naar de verhalen.


Reacties

  1. Was niet echt mijn koers gisteren. Kon met de start goed mee komen, maar kon het niet echt door trekken. Diverse foutjes hielpen daar ook al niet echt aan mee. Dus toch wel tevreden met de uitslag.

    Frank en Nick zaten inderdaad niet ver achter mij. Dus kan nog leuk worden de volgende wedstrijden. Hopelijk dan wel bij minimaal 10°C warmer ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hmz gister was het niet echt mijn koers, en vorige week ook niet. Weet niet precies waar het aan schort want juist voorgaande jaren reed ik hier altijd goed. Lage hartslagen en krijg da nie echt goed omhoog. Wel gewoon maximaal kunnen rijden en kapot gaan maar niet snel genoeg :) Hopelijk kom ik de komende weken nog in gang en kan ik weer mooi voorin meedoen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mmm.. helaas de hele week door griep geveld en in het weekend nog steeds niet hersteld. Wel nog even toertochtje Eerbeek geprobeerd, maar was echt helemaal niks. Thuis weer zo ziek als een hond. Echt balen, hopelijk gaat het snel beter want dit is niet goed voor de motivatie!! :-(

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goed uitzieken joene. kachel op 10, pakje citrosan en zweten maar ;-)

    komt helemaal goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. En ook mijn koers was het niet. Geen idee of het aan de zwaarlopende ondergrond lag of iets anders. Ook ik had moeite met het hoog houden van de hartslag. En als er dan in de laatste ronde ook nog inrijders zijn die rustig keuvelend met elkaar in je wiel blijven hangen is dat echt killing voor je moraal;-) Snel vergeten maar deze dag!

    @Jeroen: beterschap!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Bij is het simpel: ik heb de benen nog niet om voorin te koersen. Als je bij de start dan nog 3 keer flink opgehouden wordt, schiet het niet echt op. Wel mooie strijd met Frank gehad in Berlicum! Moest beslist worden in een sprint.

    Echter heb ik er wel vertrouwen in dat over 1,5 maand de vorm er weer zal zijn.

    @Jeroen: beterschap!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten