Aftertalk Nieuwkuijk (Gaat iedereen harder of gaan wij langzamer? ;)

Edit Kex 1-apr-2013: stand toegevoegd!

Op een droog en snel parcour hebben we weer mogen afzien. Naast de drop-off en de bestaande stenenafdaling nu met een serieuze rockgarden. De volgende resultaten zijn neergezet:

Amateurs:
19 Frank
22 Nick
24 Ninko
26 Tom
33 Jeroen
35 Bas
39 Arjan
72 Lars

Reacties

  1. Met een 33e plek was ik vroeger niet echt tevreden geweest, echter gezien de geringe afstand tot onze snelle mannen gister toch een goed gevoel. Ik ben benieuwd wanneer onze jongens weer voor een podiumplek kunnen strijden. ;-) Start was natuurlijk drama met een flinke opstopping, maar verder wel de koers goed kunnen verdelen. Het parcour lag er trouwens echt super bij! :-) Nu op naar Norg..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, voor een podiumplaats moet ik toch nog wel aardig verbeteren. Er wordt echt hard gereden vooraan. Ik had zelf echt een slechte dag, weining power in mijn beentjes en nog steeds beetje splapjes. En dan kom je op een parcours als dit gewoon te kort. Maar wel leuk om, ondanks een slechte dag, dropjes en rockgardens te rijden ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Reacties
    1. Haha.. ach joh.. Met lekker weer over een mooi parcours rijden is toch altijd leuk.. ;-)

      Verwijderen
    2. Ik blijf het een parcours van niks vinden (rockgarden uitgezonderd) en als het dan nog steeds niet lekker loopt na een maand, ben ik er even klaar mee :)

      Verwijderen
  4. Maximaal gereden en 17e geworden. Vooral de harde wind maakte het zwaar. Het parcours vond ik erg leuk, vooral met die nieuwe singletrack en rockgarden.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten