24-10-2012 MTB-Arnhem winteractiviteit 'Hardlopen'

Het mtb seizoen heeft zijn hoogtepunt gehad en kou, wind, regen en het donker krijgen langzaam maar zeker de overhand. Dus tijd voor wat alternatieven...
Nu de eerste activiteit; woensdagavond 24 oktober gaat er hardgelopen worden vanaf de vertrouwde locatie. Het doel is in eerste instantie ongeveer een halfuur te lopen en circa 5k te voltooien. En dit met de nodige gezelligheid natuurlijk!

Vetrek: 19:00 vanaf de Boerderij!

Komt allen!

Reacties

  1. Ja goed plan! Daar zal ik zgaz bij zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als het op dinsdag of donderdag is, kan ik normaal gesproken iedere week mee. De woensdag is vergeven aan het harloopclubje van mij eega, die beginnen om 19:10 bij de chinees!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je kan idd maar beter goed eten van te voren.. ;-) En we kijken even hoe het gaat lopen (woordgrapje) of er behoefte is aan vaker samen te rennen.. Thx. voor je reactie iig!

      Verwijderen
  3. klinkt erg leuk, hopelijk te combineren in mijn programma dus hopelijk erbij.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ha, helaas ook mijn wederhelft heeft patent op de woensdag... Jammer, ben net een beetje aan het rennen geslagen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Uvo.. top man! Je eerste reactie op de blog! :-))

      Verwijderen
    2. Whah, Uvo wat doe je nou!
      Je bent echt wel heel digitaal bezig, goed man!

      Verwijderen
  5. Woensdag gaat het gebeuren.. en kijken na afloop even waar behoefte aan is. We kunnen wellicht volgende week of de week erna een andere dag prikken? (Ook nog een beetje ruimte houden voor andere activiteiten natuurlijk ;-) Dus wordt vervolgd!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hmm, misschien dat ik er ook bij ben. Eigenlijk ben ik niet dol op hardlopen maar met genoeg flauwkul van jullie erbij is het misschien dragelijk.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nog geen programma opgezet.. maar miss wel een idee; warming-up, 5min loslopen, 150m door het ziekenhuis streaken, 5min herstel, enz.. ;-)

      Verwijderen
    2. kijk dat zijn de goeie pret-voorstellen! Elke week iets nieuws om sleur te voorkomen: herfstbladeren gevecht, slootje springen, van-heuvel-afrollen-tussen-de-hondendrollen-door, tikkertje, boomklimmen, loslopende-huisdieren-stapelen. Krijg er al zin in

      Verwijderen
    3. Haha.. is eigenlijk een best goed idee.. :-)

      Verwijderen
  7. kon er helaas niet bij zijn, na bockbierfestijn utrecht was/is elke stuitering in mn maag een ongewenste beweging.....hopelijk krijgt het wel een vervolg...

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Vervolg Bockbierfestijn.. ik hou me aanbevolen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten