handig met NoTubes?

Ik zou graag mijn banden willen laten afvullen met notubes-vloeistof. Alleen: ik heb geen compressor om de zaak daarna weer op spanning te krijgen. Wie van jullie kan/wil dit voor me doen, als het kan voor zondag a.s.? Bij voorbaat dank!

Reacties

  1. Als je er zondag mee wilt gaan rijden.. "zou ik het niet doen"
    Afhankelijk van het type band dat je erop legt heeft het spul tijd nodig om zich te nesten. Als je geluk hebt ben je klaar met één of twee dagen, als je pech hebt kan dit een week (of langer) duren, waarin je veel moet infietsen en bijpompen.
    Zou het dus gewoon een keer rustig doen als je er de tijd voor hebt. Compressor zou je ook even bij de Tango op IJsseloord kunnen doen (gratis ;).. Suc6!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als je bij ons langs komt wil ik je er wel mee helpen incl. compressor. Ik heb goede ervaring met Schwalbe banden, die zijn meestal met 1 a 2 dagen wel goed dicht.
    Je moet het ook een beetje met een latex binnenband vergelijken, die moet je ook wel eens bijpompen.
    Met andere merken heb ik geen ervaring en daar kan idd behoorlijk verschil in zitten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @Almighty: klinkt als een goed idee! Hoe en wat zullen we afspreken?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb een mail naar je worldonline gestuurd met mijn 06

      Verwijderen
    2. hmmm....mijn worldonline is al een tijdje uit de lucht......adres is nu apuntburg83atupcmailpuntnl, dus moch je 'm nog eens willen verzenden.....

      Verwijderen
  4. Verschilt idd heel erg.. De conti x-king rs heeft bijvoorbeeld een hele poreuze zijwand.. heeft bij mij ongeveer 2 maanden geduurd voordat hij niet meer tijdens het rijden merkbaar zachter werd. De conti twister ss is bijvoorbeeld met een uurtje rijdbaar en helemaal dicht..

    Hopelijk heb je geluk met je banden keuze ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nou nee dus....heb idd precies die X-King gekocht. Misschien beter ruilen voor Schwalbe Rocket Ron oid?

      Verwijderen
    2. Ne hoor, gewoon even tijd ervoor nemen en veel latex gebruiken (lees 100 ml per band). Je kunt er altijd weer latex uithalen. Bij mij zaten ze na een week dicht.

      Verwijderen
    3. @Nick, dan was je gewoon een lucky basterd ;-) Het is (was?) een bekend probleem bij de x-kings.. Maar het kan wel, het is mij ook met veel latex en veel tijd gelukt. Maar vooral de eerste twee weken heb ik lopen vloeken als een hond ;-)

      Verwijderen
    4. Ja en dan zijn ze dicht (wedstrijd mee gereden zonder problemen), en vervolgens in de wedstrijd in Havelte loopt je voorband langzaam leeg terwijl je in de kopgroep van 4 in de laatste ronde je medevluchters moet laten gaan omdat je geen bocht meer om komt en zo uiteindelijk 6e wordt haha. Toen heb ik ook lopen vloeken...AMAI! MILJAAR!

      Verwijderen

Een reactie posten