Donderdagavondtraining 10 mei 2012

ONweer? - hier wordt nog aangegeven of de training vanavond door gaat! -> gaat WEL door! Kunnen altijd afdraaien..
Ook voor de donderdagavond staat er weer een leuke MTB training op het programma. De opzet is gelijk aan vorige week, waarbij het eerste half uur in het teken staat van naar locatie toeren en wat techniek, het volgende uur staat in het teken van serieus aan de conditie werken, waarna er weer rustig afgebouwd gaat worden. Vanwege de gevallen nattigheid gaan we wederom richting RozendaalVertrek: 19:00 parkeerplaats de Boerderij.

Alles natuurlijk onder voorbehoud, afhankelijk van weer, deelname aantal, mogelijke natuurrampen en wensen van deelnemers!

Reacties

  1. Wie waren die drie knuppels?? ;-p

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kan trouwens weer niet aanwezig zijn... Helaas.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vanwege de nattigheid een 'change of hart'. Voor de plannen op de Galgenberg moet het gort droog zijn, dus richting Rozendaal wederom ;-)

    @Mike; ik snapte dat stukje ook niet helemaal.. volgens mij kon je in die tijd nog eens met knuppels je agressie botvieren ofzo? Rare jongens vroeger ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Donderdag zware onweersbuien verwacht
    Nederland krijgt donderdag te maken met zware onweersbuien, nadat het eerder op de dag warm en klam is.

    Mogelijk stijgt het kwik in het zuidoosten zelfs voor het eerst dit jaar boven de 25 graden, maar dat gebeurt alleen als in de ochtend veel zon staat. Dat meldt weeronline.nl woensdag.

    De kans dat de zon zich donderdagochtend in het zuidoosten veelvuldig laat zien, schat meteoroloog Johnny Willemsen op twintig tot dertig procent.

    Het westen en noorden kunnen donderdag vermoedelijk fluiten naar een beetje zonneschijn. "De kans dat daar de zon schijnt, is veel kleiner dan in het zuidoosten."

    Ook als de zon zich niet laat zien, wordt het donderdag 22 tot 23 graden. "Maar omdat het daarbij klam is, voelt het warmer", zegt Willemsen.

    In de loop van de dag krijgt het land te maken met zware onweersbuien met kans op hagel en zware windstoten. Alleen het noordwesten blijft mogelijk buiten schot. De onweersbuien zijn vermoedelijk het hevigst in de tweede helft van de middag en het begin van de avond. "Dat is meestal zo."

    Bij onweer wordt uiterlijk een uur voor de training op de blogspot gemeld of de DONDERDAGAVONDTRAINING doorgaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ga intervallen op ijsseloord, ben ik snel thuis als de hel losbreekt..

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De hel brak uiteindelijk dus niet los. Alhoewel goed nat en niet zo heel lang gereden. Maar wel een heel lekker conditierondje gedraaid in Zypendaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Was inderdaad lekker.. regen is eigenlijk ook maar gewoon water ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten