27 mei 2012 Saarschleifen bike marathon

1e pinksterdag is het weer zover en wordt in Orscholz de Saarschleifen bike marathon verreden. De rivier de Saar, een zijrivier van de moezel heeft in het bergachtige grensgebied met Frankrijk en Luxemburg een prachtige curve wat het toneel is voor deze on-Duitse marathon. De keuze is er tussen de kleine, mittelere en de grosse schleiffe, respectievelijk over 38, 54 of 101 kilometer. Bekend om de gezellige sfeer en de af en toe leuke meer technisch singletrails. Wie zijn erbij? Meer info is te vinden achter deze link.

Reacties

  1. Present voor de 101km.. ben erg benieuwd naar deze..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij was lekker.. :-) Eindelijk een keer een marathon waarbij ik niet helemaal ben stil gevallen. Hoogtepunt: die ernorm vette singeltracks! Dieptepunt: die enorm dikke vlieg die bij mij naar binnen vloog.. ;-) Op naar de volgende!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hij was niet lekker ;-( Ik heb echt ongelofelijk afgezien. Ben de tweede ronde echt volledig stil gevallen... Single tracks waren de eerste ronde vet, maar de tweede ronde zwaar irritant :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een serieuze dikke marathon is dit toch. Fantastische eerste ronde gereden en een beduidend mindere tweede. Toch wel behoorlijk ingestort. Maar genoten van het mooie weer en de onduitse XC-trails.

    Ben wel benieuwd waar marc was. Toch nog te veel last en daarom niet van start gegaan? Heb je niet gezien en ook niet in de uitslagen?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. @Kex: Wel gestart.. kwam mij bij de start nog voorbij.. en ik kwam met een uurtje ofzo er weer overheen.. Het zag er toen nog vrij soepel uit..

    Uiteindelijk toch maar opgegeven??

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten