Dinsdagavondtraining 24 april

Met een goede hoop op iets beter weer, hierbij de aankondiging van de dinsdagavondrit. Ditmaal richting Oosterbeek. Vertrek vanaf de parkeerplaats bij Brasserie de Boerderij om 19:00. Tot dan.

Reacties

  1. dat kan ik dan ook niet laten gaan...als t geen moeson is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik fiets graag een keertje met jullie mee! is het een training of gewoon knallen? (wil jullie natuurlijk niet ophouden :-)) groetjes Iris

    BeantwoordenVerwijderen
  3. 19:00, poe dat scheelt. Is toch elke keer haasten.
    @ Iris: We rijden redelijk door maar doen telkens versnellingen tussendoor. Dan is het gewoon zo-hard-als-je-kan. De stukjes erna kan je even herstellen, daarna is het weer versnellen geblazen. Als je het op je tandvlees bij kan benen heb je weinig tijd om te herstellen. We wachten wel op elkaar zodat we als groep blijven rijden. Het is wel dat er verwacht wordt dat als er een gaatje valt dat je hem probeert dicht te rijden. Proberen is al goed. De eerste paar keer is het zwaar, daarna zal het beter en beter gaan. Zeker als je op andere dagen ook rijdt zal je het makkelijker kunnen volhouden.
    Er is maar 1 manier om erachter te komen hoe het is: meegaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Volgende week ben ik weer van de partij.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Iris,

    zoals Mark aangaf, er wordt een tocht(je) gereden, waarna telkens een stuk stevig rijden er weer gewacht wordt tot iedereen bij is.

    Voor iedereen geldt dat als je het (een dag) niet goed kan bijhouden, het geen probleem is om eerder af te draaien. De week erop is dan weer een kans om er (langer) bij te blijven. Op deze manier kan iedereen altijd mee!

    Maar leuk dat je meegaat en als ik jou zo inschat wordt het een makkie voor je ;-)

    Tot vanavond!
    Gr. Jeroen

    Ps. Voor als je het nog niet gedaan had; even eenmalig aanmelden op klerkx apestaartje wxs.nl. Zet in dit mailtje even je N(AW)T gegevens en je In Case of Emergency (ICE) nummer.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. bedankt voor de uitgebreide info! tot vanavond!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Weer lekker gereden zeg.. en 't tempo zat er weer goed in..
    Tot volgende week ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten