Bergrace Wageningen 'The day after'!


Zondag hebben we allemaal lekker in de voorjaarszon kunnen koersen op de Wageningseberg. Nu was ik even benieuwd naar hoe het iedereen is vergaan?

Reacties

  1. Ik had zelf last van puddingbenen en een totaal gebrek aan macht, kon door niet echt lekker tempo maken. En vooral vanaf halverweg had ik erg het gevoel dat ik voor de laatste plek aan het rijden was. ;-) Maar; het weer was echt heerlijk en het parcour lag er wat mij betreft ook super bij. Uiteindelijk toch nog 38e geworden, dus een goed begin voor de volgende in Arnhem.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Voor mij was het de eerste XC sinds lange tijd en was even weer vergeten hoe hectisch de start ook al weer is. Verder wel lekker gereden en dit jaar niet op een ronde gezet door Nick, dus het voelde alsof ik meer voorin reed dan andere jaren. Helaas in de uitslag was ik uiteindelijk 136ste van de 211. Al met al leuk om weer eens mee te doen en doordat ik op de fiets heen en terug ben gegaan ook een goeie training voor de marathons...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @Edo; ik was ook op de fiets heen en terug gegaan.. KAPOT man :-) Hoop dat het bij de marathons wat beter loopt, want het was bij niet verantwoord geweest als ik nog 3uur in de auto terug had moeten rijden.. haha

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Bij mij ging het lekker. Zat prima in de kopgroep, constante rondetijden, geen verval, ook niet in de laatste ronde. Mis nog wat macht en explosiviteit, maar dat komt ook wel goed :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gaaf man! Eerste keer met nieuwe Cube frame. Ging best, had moeite met indelen van de 105min race. 54e geworden van de 96 starters. 8e van de 22 in 40+ groep.
    Volgende keer moet ik gewoon rustig doorfietsen als ik helemaal stuk zit (Ben gestopt, beetje gedronken en gegeten daarna weer verder in laatste ronde) Leermomentje.
    Mark

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik wil het er niet over hebben, we praten na Arnhem wel weer ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. @Nick, netjes hoor geen verval, bij was het één groot verval ;-)
    @Mark, uitslover! Gewoon gestopt, even wat gegeten, nog even naar de wc geweest en toch nog 54e ;-)
    @Mike; heb je geldterug garantie bij Marco ;-) En in Arnhem beter, sluit ik me bij aan!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. @Joene - volgens mij heb je het gewoon rete-goed gedaan Jeroen! Petje af. Waarschijnlijk liggen jouw standaards een beetje hoger dat het bij jezelf wat minder voelt.
    @Mike - je kan nu nog je zware monstertruck wielen de schuld geven! ;-)
    @Nick - chapeau

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Het was afzien dit weekend! Wel genoten van mijn nieuwe bike :D
    Gelukkig hebben we een stijgende lijn in de vorm en we hopen in Arnhem weer een slag te slaan.
    Ik ben uiteindelijk 63e geworden, maar sta wel met m'n snufferd op www.velozine.nl ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. @Joene en Mark - Ik heb geen excuses, gewoon een verschrikkelijke k#tdag. Herstel is heel goed dus aan de schema`s van Marco ligt het niet en voordat ik andere wielen ga steken kan ik beter zelf wat afvallen..... ;-)
    Maar goed, in Arnhem zal ik mijn revanche hebben!!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Had bij de start (75 min) wat oponthoud omdat ze voor mij gingen liggen maar daarna wel lekker tempo gereden en 33e geworden.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. @Robin; ook netjes man, ik zag dat de rondetijden in verhouding bij de 75min aardig wat sneller waren..

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten