22-01-2012 Rabo ATB tocht Klarenbeek

Op 22 januari organiseert de SC Klarenbeek de Rabo ATB tocht. Een VTT over 25 of 45 kilometer vanuit het clubhuis van de plaatselijke SC gehuisvest op sportpark De Pauw. Starten aldaar tussen 9:00 en 10:00. Afstand tot Arnhem is 25 kilometer en dus goed op de fiets te doen. De tocht komt door het gebied tussen Hoenderloo en Loenen.



Vertrek 9:00 carpoolplaats A50!

Reacties

  1. Ken de tocht niet en het klinkt als een echte toerderstocht, maar boeiuh, 9:00 carpooplaats it is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hoop dat ik er bij kan zijn, is afhankelijk van de staat van mn achterwiel; spaken kapot. Goossens Velp zit in vakantietijd, hopelijk kan Roelofs helpen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoe vlak is het daar? Twijfel tussen de crosser en mtb :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik nie kenneh nie, maar noordzijde van de Veluwe tussen Hoenderloo en Loenen. Is niet heel onvlak. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ha! gezellig. ben polder beu dus stap zo in de auto. zie jullie in t bos!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Aardig blubberparkoersje af en toe met genoeg leuke bultjes en bochtjes. En ondanks mijn beginnende conditie toch de tel kwijtgeraakt bij het 'toerders inhalen op bochtige single tracks'. #hoopvoordezomer

    BeantwoordenVerwijderen
  7. E was je er toch? Had niets meer gehoord en ff snel deze mededeling gezien op de blogspot. Samen met Frank nog even staan wachten bij het clubhuis in de kou tot vijf over tien, maar niets gezien en toen maar vertrokken. Inderdaad stevig afgezien en goed kou geleden op de terugweg naar Arnhem. Ondanks de modder toch wel veel leuke verrassende stukjes erin, maar ook af en toe ook heel ongecontroleerd rond gegleden. Jammer dat we je gemist hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. ah jammer inderdaad. Ik was met Alexander en die wilde vroeg starten om snel weer naar moeder en kind te kunnen. Dus wij zaten al in de modder denk ik, toen jullie aankwamen op het voetbalveld. Ik had de ijdele hoop dat jullie zo hard konden, dat jullie ons ergens halverwege al in zouden halen, maar kennelijk zit mijn conditie niet zó meer in eht slop ;-). In Wageningen ben ik weer present!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten